WordPress Theme built by Shufflehound. © 2017 Tattoo Ser

Tattoo Zeeland

Tattoo in Zeeland laten zetten

Wil je een tattoo in Zeeland laten zetten? Bij onze professionele studio Tattoo Ser Art & Design helpen wij je graag om de tattoo van je dromen te zetten. Wij ontwerpen tattoos, maar zetten uiteraard ook jouw design. We snappen dat het zetten van een tattoo een grote beslissing is en best spannend kan zijn, zeker als het je eerste tattoo is. We informeren je altijd over het proces, de risico’s en de verzorging achteraf. We hebben veel afbeeldingen van tatoeages, die we eerder hebben gezet. Weet je nog niet precies wat voor tattoo in Zeeland je wilt? Dan kun je inspiratie opdoen door het bladeren door onze voorbeelden.

Je eigen ontwerp

Heb je zelf een duidelijk idee van wat voor tattoo je wilt laten zetten? Bespreek je idee dan met ons, zodat we er samen mee aan de slag komen. Wij staan altijd open voor uitdagingen en proberen zo goed mogelijk naar jouw input te luisteren. Ook bekijken we altijd of het haalbaar is en geven je advies, als we denken dat een andere plaatsing of een net iets ander ontwerp mooier uit zou komen. Uiteraard ligt de regie altijd bij jou. Ook kunnen we een offerte voor je maken, zodat je weet hoeveel je tattoo in Zeeland je gaat kosten.

Onze service

Bij Tattoo Ser Art & Design zetten we verschillende soorten tatoeages van Maori, tribal en black & white, tot new school, realistic en mandala. Ook laten we ons inspireren door Japanse kunst en plaatsen we tattoos in full color. Je kunt bij ons een tattoo in Vlissingen of een tattoo in Middelburg laten zetten. Naast tatoeages zijn wij ook specialist in het zetten van piercings. Hierbij kun je denken aan oorpiercings, intieme piercings en piercings in je tong, tepel of lip. Ook voor tunnels kun je bij ons terecht.

Contact opnemen

Wil je meer weten over een tattoo in Zeeland, de verschillende stijlen en tarieven? Wij staan je graag te woord. Heb je vragen over onze piercings? Ook dan kun je ons altijd bellen of het contactformulier op onze website invullen. Als je bij ons een tattoo laat zetten, vragen wij je om nuchter en uitgerust op je afspraak te verschijnen. Heb je allergieën of huidproblemen? Dan horen wij dat graag. Stuur ons even een mailtje, zodat we kunnen checken of onze inkt geschikt is voor jouw huid.