WordPress Theme built by Shufflehound. © 2017 Tattoo Ser

Tattoo Middelburg

Tattoo in Middelburg laten zetten

Wil je een tattoo laten zetten in Middelburg? Wij van Tattoo Ser Art & Design studio helpen je graag verder. We hebben veel voorbeelden van tatoeages, die we eerder hebben gezet. Weet je nog niet wat voor tatoeage je wilt? Dan kun je altijd inspiratie opdoen door naar onze voorbeelden te kijken of met ons in gesprek te gaan. We adviseren je graag over wat voor tattoo mooi zou staan bij jouw huidtype, stijl en kapsel. We snappen dat het laten zetten van een tattoo in Middelburg spannend kan zijn. We stellen je graag gerust en lopen de procedure met je door.

Verschillende stijlen

Wij zetten verschillende soorten tattoo’s in Middelburg. Natuurlijk kun je je eigen ontwerp meenemen. Wij kijken dan voor het zetten van de tattoo, hoe we dit het beste kunnen aanpakken en maken zo nodig onze eigen schets. Uiteraard vragen wij altijd om je goedkeuring, alvorens over te gaan tot plaatsing. Tatoeages bestaan in vele soorten en maten. Wij zetten onder meer Maori, tribal, old school en new school tatoeages. Ook maken wij black & white tattoos en passen we de Japanse stijl toe. Alles is bij ons bespreekbaar. Wil je liever een realism of color tattoo in Middelburg? Ook daarmee kunnen we je helpen.

De hygiëne in onze studio

Wij houden ons strikt aan de voorgeschreven hygiënemaatregelen van het RIVM. We halen de naald uit een steriele verpakking en gooien die meteen na gebruik weg. Verder dragen we handschoenen en gebruiken we inkt uit een afgesloten cup. Om een tattoo in Middelburg zo probleemloos mogelijk te laten zetten, is het van belang dat je nuchter en uitgerust naar onze studio komt. Gebruik je medicijnen of heb je allergieën? Lijd je aan epilepsie of huidaandoeningen? Vertel ons dit altijd van tevoren, zodat we kunnen checken of het verstandig is een tattoo in Middelburg te laten zetten. Ben je zwanger of heb je huidproblemen? Dan is het niet het juiste moment een tatoeage te nemen.

Contact opnemen

Heb je een gaaf idee voor een tattoo in Middelburg? Wil je weten hoeveel dit gaat kosten? Laat ons je ontwerp zien en wij maken een vrijblijvende offerte. Ook voor vragen voor of na het laten zetten van een tattoo in Middelburg, kun je uiteraard bij ons terecht. Je kunt ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen. We voorzien je altijd zo snel mogelijk van een passende reactie. Je kunt bij ons ook een tattoo in Vlissingen of een tattoo op andere plekken in Zeeland laten zetten.