WordPress Theme built by Shufflehound. © 2017 Tattoo Ser

Tattoo Vlissingen

Tattoo zetten in Vlissingen

Wil je een tattoo in Zeeland laten zetten? Bij onze studio in Vlissingen ben je aan het juiste adres. Wij zetten op professionele wijze een tattoo in Vlissingen. We snappen dat het laten zetten van een tattoo spannend kan zijn en spreken altijd de gang van zaken met je door. Weet je nog niet zeker wat voor tatoeage je wilt? Loop dan gerust eens bij ons binnen en doe inspiratie op uit onze boeken. Wij hebben meerdere voorbeelden in onze studio van eerder werk. Wie weet kom je op een leuk idee. Heb je twijfels over de plaats van jouw tattoo of heb je juist wel een duidelijk concept voor ogen? Wij staan altijd open voor uitdagingen en denken graag met je mee.

Soorten tattoos in Vlissingen

Wij zetten vele soorten tattoos in Vlissingen. Wil je een Maori of tribal tatoeage of juist liever zwart-wit, new school of mandala? Wij kunnen het allemaal. Heb je zelf een duidelijk idee? Leg het van tevoren aan ons voor, zodat wij eventueel eerst een schets kunnen maken. Ook kunnen we de prijs van jouw tatoeage inschatten en kun jij beslissen of je op ons aanbod ingaat. Bij Tattoo Ser Art & Design werken we vakkundig en volgens de hygiënevoorschriften van het RIVM. We maken gebruik van inkt uit afgesloten cups en dragen altijd handschoenen tijdens het zetten van een tattoo in Vlissingen. We gebruiken alleen naalden uit een steriele verpakking en gooien deze direct na gebruik weg. Naast tatoeages in Vlissingen, kun je bij ons ook een tattoo in Middelburg laten zetten.

Succesvol een tattoo in Vlissingen laten zetten

Wil jij een tattoo laten zetten? Zorg dan dat je uitgerust naar de afspraak komt en nuchter bent. Gebruik geen alcohol of drugs en informeer ons altijd over eventueel medicijngebruik. Wij kunnen dan een inschatting maken of het verantwoord is de tatoeage te zetten. Ook willen wij graag op de hoogte worden gebracht van allergieën en eventuele huidproblemen. Een tattoo is hartstikke gaaf, maar niet voor iedereen. Er zijn situaties waarin het niet verstandig is een tattoo te laten zetten, zoals bijvoorbeeld tijdens je zwangerschap of bij bepaalde huidaandoeningen. Twijfel je? Dan kun je het beste voor je afspraak contact opnemen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.